(recept
si oblíbilo 29 návštěvníků)
KRŮTÍ MASO S MRKVÍ A JÁHLY
Potřebné ingredience
JÁHLY; CIBULE; MRKEV; KRŮTÍ MASO; OLIV. OLEJ; KMÍN A PEPŘ
Postup přípravy
Jáhly si uvařím jak je psáno na sáčku.
Na pánev si kápnu malinko oliv. oleje a přidám na drobounko nakrájenou cibulku a orestuji, k tomu dám na drobno nakrájené krutí maso a obdělám. K tomu dám mrkev na kolečka nakrájenou a trochu okmínuju a opepřím, za stálého míchání orestuji a podleju vodou, dusím až je mrkev měkká. Nechám trochu vody a nasypu jáhly a pořádně promíchám a nechám spojit a vydusit všechnu vodu.
Na pánev si kápnu malinko oliv. oleje a přidám na drobounko nakrájenou cibulku a orestuji, k tomu dám na drobno nakrájené krutí maso a obdělám. K tomu dám mrkev na kolečka nakrájenou a trochu okmínuju a opepřím, za stálého míchání orestuji a podleju vodou, dusím až je mrkev měkká. Nechám trochu vody a nasypu jáhly a pořádně promíchám a nechám spojit a vydusit všechnu vodu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
eloi
(upraveno)
26. 3. 2009, 13:55
Ahoj Radko,já koupila jáhly a na sáčku není nic o přípravě.Jak tedy jáhly správně uvařit?Děkuji Eliška